Землетрус Тернопіль / У Бродівському районі на 18 / Il y a 11 heures.

Il y a 22 heures. Il y a 23 heures. Il y a 14 heures. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Найбільше землетрус був відчутним на півдні .

Il y a 23 heures. У Ð'родівському районі на 18
У Ð'родівському районі на 18 from www.depo.ua
Il y a 24 heures. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Il y a 11 heures. Il y a 23 heures. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі.

Il y a 14 heures.

Suspilne.media тернопільщина стала епіцентром землетрусу. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Il y a 23 heures. Землетрус відчули також у тернополі та тернопільському районі. Il y a 22 heures. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Найбільше землетрус був відчутним на півдні . Il y a 11 heures. Il y a 24 heures. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Il y a 1 jour. Il y a 23 heures.

Жителі тернопільщини відчули землетрус 4,3 бала за шкалою ріхтера, епіцентр якого розташовувався біля чорткова. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Il y a 24 heures. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Найбільше землетрус був відчутним на півдні .

Il y a 24 heures. Ð'інниччину може зачепити
Ð'інниччину може зачепити from vn.depo.ua
Землетрус відчули також у тернополі та тернопільському районі. Il y a 24 heures. Suspilne.media тернопільщина стала епіцентром землетрусу. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Il y a 14 heures. Il y a 11 heures. Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі .

Il y a 11 heures.

Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Il y a 24 heures. Il y a 24 heures. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі . Il y a 11 heures. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Il y a 23 heures. Сьогодні уранці, 23 вересня, ми розповідали про те, що на тернопільщині в районі чорткова відбувся землетрус магнітудою у 4.3 бали. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Il y a 1 jour. Il y a 23 heures. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі.

Il y a 23 heures. Il y a 24 heures. Сьогодні уранці, 23 вересня, ми розповідали про те, що на тернопільщині в районі чорткова відбувся землетрус магнітудою у 4.3 бали. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Il y a 1 jour.

Il y a 22 heures. Ялту сколихнув землетрус
Ялту сколихнув землетрус from img.zikua.tv
Suspilne.media тернопільщина стала епіцентром землетрусу. Il y a 24 heures. Il y a 24 heures. Il y a 14 heures. Сьогодні вранці у тернопільській області зафіксували землетрус. Il y a 24 heures. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Сьогодні приблизно о 6:17 на території тернопільської області в районі .

Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м.

Il y a 23 heures. Il y a 22 heures. Il y a 22 heures. Il y a 24 heures. Жителі тернопільщини відчули землетрус 4,3 бала за шкалою ріхтера, епіцентр якого розташовувався біля чорткова. Землетрус відчули також у тернополі та тернопільському районі. Suspilne.media тернопільщина стала епіцентром землетрусу. Il y a 23 heures. Il y a 1 jour. Найбільше землетрус був відчутним на півдні . Il y a 14 heures. Підземні поштовхи були найбільше відчутні у чортківському районі, частково у тернопільському районі та в м. Il y a 11 heures.

Землетрус Тернопіль / У Ð'родівському районі на 18 / Il y a 11 heures.. 23 вересня близько 06:30 на території тернопільської області стався незначний землетрус з епіцентром у чортківському районі. Зокрема, gfz повідомив, що епіцентр землетрусу магнітудою 4,3 бали за шкалою ріхтера стався неподалік чорткова (тернопільська область), . Suspilne.media тернопільщина стала епіцентром землетрусу. Il y a 22 heures. Il y a 24 heures.